Ledig stilling som tekniker / montør

Vil du være med og utforme fremtidens brannvernsystemer?
Vi søker personer med minst 5 års erfaring og utdannelse innen rør og/eller mekanisk installasjonsarbeid. Arbeidet vil være rettet mot installasjon og vedlikehold av ulike typer slokkesystemer. Dette er sikkerhetssystemer og vi krever at du er nøyaktig, detaljert, effektiv og har gode samarbeidsegenskaper. Vi leverer alle typer sprinkleranlegg, høytrykk vanntåke, brannpumper (diesel- og elektrisk drevet), store vanntanker, skumsystem, delugeanlegg og ulike typer slokkegass. Stillingen er utfordrende og selvstendig i et aktivt ”stå-på-miljø”. Reisejobber vil forekomme. Søkere som ikke behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, vil ikke komme i betraktning og kan ikke regne med å få svar på søknad.

Kontakt oss for mer informasjon om stillingen:
Daglig leder Ole Jacob Eide | Tlf. 930 33 549 | e-post: olej@toreeide.no
eller avdelingsleder Sissel Budal | Tlf. 469 73 493 | sb@toreeide.no |www.toreeide.no

Send søknad med CV og referanser snarest til:
Tore Eide A.S, Spelhaugen 8, 5147 Fyllingsdalen. Merkes ”Montør”.

Kari Didriksen